Ako ste odabrali da uplatite iznos cijele narudžbe unaprijed prosječno vrijeme isporuke je 5 radnih dana nakon što primimo uplatu. Ako ste odabrali plaćanje 50%-50% onda je prosječno vrijeme dulje za nekoliko dana, no trudimo se da vaše majice čim prije stignu do vas!

Nakon što klikneš naruči na tvoj e-mail poslat ćemo potvrdu u kojoj će biti svi detalji tvoje narudžbe uključujuči natpise, nadimke, odabranu boju majice, otiska, fonta i ostale informacije. Molimo te da provjeriš sve natpise i nadimke te da u slučaju pronađene greške nas kontaktiraš na info@megamajice.com te navedeš broj narudžbe ili nas nazoveš na 091 460 70 10 kako bi istu ispravili - ukoliko još nismo krenuli tiskat tvoje majice. Ako još nisi napravio uplatu (koja nam je potrebna prije nego što krenemo tiskati majice) slobodno napravi novu narudžbu sa ispravnim podacima te prilikom uplate navedi novi broj narudžbe.

Ne! Prije nego što trajno otisnemo tvoje majice, moramo imati dio novaca kako bi se osigurali u slučaju da nam netko napravi lažnu narudžbu. Zato smo stavili dvije opcije, 50%-50% te plaćanje 100% unaprijed.

Platiti možeš prateći upute koje će ti se ispisati na ekranu nakon što izvršiš narudžbu. Osim toga u e-mailu dobit ćeš sve potrebne informacije. Uplatu iznosa možeš izvršiti na naš IBAN račun putem Internet bankarstva ili možeš otići do najbliže pošte i ispuniti Opću uplatnicu. Trebaš voditi računa da prilikom plaćanja upišeš točan poziv na broj (broj narudžbe) kako bi mogli spojiti tvoju uplatu sa tvojom narudžbom. Možeš se obratiti nama ili roditelju za pomoć oko uplate.

Da! Samo moraš voditi računa da onaj tko plaća upiše ispravne podatke u opisu plaćanja i pozivu na broj kako bi mogli spojiti tvoju uplatu sa tvojom narudžbom. U opisu plaćanja jednostavno napiši: "Uplata za narudžbu pa broj tvoje narudžbe".

Da! Uz svaku narudžbu šaljemo gratis majicu za razrednika i onoliko zviždaljki koliko je naručeno majica.

Omogućili smo da odabereš boju majice, boju i font svih natpisa i nadimaka i naši grafički dizajneri sa dugogodišnjim iskustvom temeljem toga kreiraju najbolji mogući dizajn tako da otisak bude velik i čitljiv.
Natpise izrađujemo da budu što veći i da pašu uz ostatak napisa. Tvoj razred napišemo veće, a godinu manje. Npr. 4.A bude veliko, a godina manje. Npr:

Ako imaš neke specifične zahtjeve i ideje slobodno nam se javi kako bi dizajnirali tvoju ideju ili nas nakon narudžbe nazovi i zatraži da ti pošaljemo vizualizaciju tvoje majice.

Koristimo kvalitetne Fruit of the Loom i Roly majice te tiskamo metodom sitotiska za natpise i flex otiska za nadimke. Naše majice su izdržljive i preporučujemo da ih pereš u mašini na temperaturi od 30 stupnjeva i da izbjegavaš koristiti omekšivače i ne peglaš direktno preko otiska. Tako održavane majice trajat će godinama. :)


Dostavna služba DPD dostavlja tvoje majice na adresu koju si naveo prilikom narudžbe. Nakon što DPD pokupi paket primit ćeš poruku na svoj mobitel sa tracking brojem i imat ćeš uvid u status isporuke i moći ćeš upravljati svojom dostavom.


Ovdje imaš primjer kako ispuniti opću uplatnicu. Odeš do najbliže pošte, zatražiš opću uplatnicu te ju popuniš sa podacima koje smo ti ispisali na ekran i poslali na mail nakon što si napravio narudžbu. Ako trebaš pomoć slobodno nas kontaktiraj ili pitaj roditelja za pomoć.


Naša tvrtka:
Studio A5 j.d.o.o.
Mobitel: +385 91 460 70 10
Web: www.megamajice.com
E-mail: info@megmajice.com
Web: www.norijada.com
Adresa: Mate Balote 20a, 51000 Rijeka
OIB: 43566265122
IBAN: HR8024020061100999513

Veličine majica odgovaraju standardnim veličinama majica za odrasle (muške) od veličina S-XXL. Veličine majica su S, M, L, XL i XXL. Dimenzije majica pogledaj u nastavku:Koristimo super kvalitetne 100% pamučne majice brenda Fruit of the Loom ili Gildan, osim Kričavo rozih i kričavo žutih majica koje su brenda Roly i jedino su te majice poliesterske i sportskog su kroja.

Ovdje možeš pročitati uvjete korištenja.

Korištenjem stranice norijada.com prihvaćate uvjete o korištenju kolačića opisane u našoj politici o privatnosti i kolačićima koje možete pronaći ovdje.